Norra Djurakuten Logo

Vi har bytt namn

Från och med 1 juni 2018 har vi bytt namn och heter nu Norra Djurakuten. Idag kan vi erbjuda en mer komplett djursjukvård med större resurser och fler kompetenser. Ni kommer att mötas av samma omtänksamma och proffsiga personal med några nytillskott.

Stäng

Ny medarbetare

Vi utökar nu vår team med en till legitimerad djursjukskötare, Sofia.

Presentation av Sofia:

Utbildad legitimerad djursjukskötare med examen från SLU i Skara 2000.Därefter har jag fortbildat mig med olika kurser såsom Anestesiologi 10 p (2006), Modern djursjukvård (Intensivvård, smärtlindring och anestesi 2006), Lågflödesanestesi med ventilatorhantering och monitorering (2008), EVECCS Congress (europeisk akut- och intensivvårdskongress 2008).

Jag har jobbat i 10 år på Blå Stjärnans Djursjukhus och drygt 2 år på Regiondjursjukhuset i Helsingborg. Anställd hos Norra Djurakuten sen oktober 2012.

Jag har framför allt jobbat på operationsavdelningen både på Blå Stjärnan och i Helsingborg, men även en del polikliniskt och på vårdavdelning. Mina största intressen inom yrket är anestesi och smärtlindring. Jag vill med min kunskap och mitt engagemang göra djurens besök hos oss så trevligt som möjligt.

Djur har alltid varit mitt stora intresse. Jag red på ridskola som barn och vi hade hund och undulater hemma. Hunden är min favorit, köpte min första egna hund -98. En fantastisk boxerhane, som fanns med mig i 11 år. När han var 5 så blev vi med Bostonterrier.

Fritiden spenderas med min familj, vänner och så tränar jag lite rallylydnad med min nuvarande Bostonterrier, Alfie. Tycker även mycket om att vara ute i skogen och promenera, det gör gott för själen.