Vi hjälper ditt djur till ökad livskvalitet!

Modern och professionell veterinär i Alafors,, nära till Göteborg, Trollhättan & Kungälv .

Kontakta oss!

Din veterinär och djurklinik i Alafors

Vi som jobbar som veterinärer och djursjukskötare på Norra Djurkliniken i Alafors, nära Kungälv och Trollhättan, vet att dina djur är bland det viktigaste du har.

Därför finns vi nära tillhands och är tillgängliga för dig som behöver träffa en veterinär eller besöka en djurklinik. När skadan är skedd, smärtan gör sig påmind och du oroar dig för att ditt husdjur inte mår bra kan du snabbt lämna ditt älskade djur i våra trygga händer. Oavsett om du vill söka vård akut eller boka en hälsokontroll som fortlöper regelbundet finns vi på plats för er.

Läs mer om oss

Välkommen på ögonlysning den 21 mars samt 25 maj 2023.

Eline Rustad arbetar hos oss igen den 21 mars samt 25 maj 2023, välkommen med din bokning till ögonlysning.

Våra öppettider

Vi har lunchstängt mellan kl. 12.00–13.00 alla dagar.

Måndag: 08.00-17.00

Tisdag: 08.00–17.00

Onsdag: 08.00-17.00

Torsdag: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-17.00

Populära sidor

Tandvård

På kliniken har vi ett specialutbildat tandteam som består av veterinärer och djursjukskötare som är kvalificerade att utföra alla typer av tandbehandlingar.

Läs vidare
Vaccination

Att vaccinera sina djur är viktigt för att förhindra att den drabbas av olika smittsamma virussjukdomar. Vi erbjuder flera vaccinationer för katt och hund.

Läs vidare
Operation

Hos oss finns ett kompetent operationsteam som omfattar anestesi med specialutbildade och erfarna sköterskor och kirurger, samt komplett...

Läs vidare