Norra Djurakuten Logo

Vi har bytt namn

Från och med 1 juni 2018 har vi bytt namn och heter nu Norra Djurakuten. Idag kan vi erbjuda en mer komplett djursjukvård med större resurser och fler kompetenser. Ni kommer att mötas av samma omtänksamma och proffsiga personal med några nytillskott.

Stäng
Norra Djurakuten vision Norra Djurakuten vision
Ring Maila Karta

Ring

Maila

Karta


Din veterinär och djurklinik i Ale, nära Göteborg, Trollhättan & Kungälv

Vi som jobbar som veterinärer och djursjukskötare på djurkliniken Ale nära Kungälv och Trollhättan vet att dina djur är bland det viktigaste du har. Djuren betyder mycket för oss. Därför finns vi nära tillhands och är tillgängliga för dig som behöver träffa en veterinär eller besöka en djurklinik. När skadan är skedd, smärtan gör sig påmind och du oroar dig för att ditt husdjur inte mår bra kan du snabbt lämna ditt älskade djur i våra trygga händer. Oavsett om du vill söka vård akut eller boka en hälsokontroll som fortlöper regelbundet finns vi på plats för er i såväl Kungälv som i Trollhättan.

Modern och proffesionell veterninär i Göteborg, Ale, Trollhättan & Kungälv med omnejd

I ljusa, rymliga lokaler erbjuder våra veterinärer och djursjukskötare den moderna djurklinikens kvalificerade medicinska vård och kirurgi. Vårt mål är att vi alltid ska ge ditt djur den professionella vård den behöver på ett personligt och omsorgsfullt sätt, så att både du och ditt djur ska känna er trygga hos oss på Norra Djurakuten i Ale.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller vill boka en tid.

Din djurklinik & veterinär i Ale nära Göteborg, Trollhättan, Kungälv & Alingsås.

Läs mer om oss

Hitta till oss