Chihuahua och siamese katt

Kliniken

Hos oss på Norra Djurakuten har vi två veterinärer och sex djursjukskötare. Här finns specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Välkommen att kontakta oss om Du har några frågor, funderingar eller vill boka en tid för Dig och ditt husdjur.

Service

Poliklinik

Mottagning måndag – fredag kl. 8.00 – 17.00, samt kvällstid tisdag – onsdag till 20.00.

Akutmottagning

Medicinska utredningar

Onkologi

Läran om tumörsjukdomar. Vi inriktar oss på diagnos, prevention, kirurgisk och icke-kirurgisk behandling av elakartade tumörsjukdomar (cancer) men handhar även viss diagnostik och behandling av andra tillstånd som till exempel rubbningar i sköldkörtelfunktionen.

Kirurgi

På vår operationsavdelning utför vi allt från stora akuta bukingrepp till förebyggande kirurgi såsom kastrationer av hundar och katter.

Narkos och smärtlindring

Vi är specialiserade inom detta område och erbjuder hög kvalitet och säkerhet när vi söver ditt djur.

Hud

Vi utför hud- och allergiutredningar.

Röntgen och ultraljud

Vår röntgen är digital och erbjuder hög bildkvalitet för att ge bra förutsättningar vid bildläsning. Vi utför olika typer av scanning och provtagning med hjälp av ultraljud.

Provtagning och analyser

På vårt interna laboratorium utför vi en stor mängd av olika blodanalyser. Laboratoriet är kvalitetssäkrat och utrustad med apparater från Idexx.

Tandvård

Vårt tandteam utför professionell tandrengöring, extraktion av tänder, rotfyllningar, röntgen och kirurgi i munhålan.

Butik med foder och tillbehör

Vi säljer Royal Canin och Hill´s frisk- och sjukfoder. I butiken finns ett urval av olika produkter såsom medicinska schampon, öronrens, ögonprodukter, tandvårdsprodukter m.m.