Vi som arbetar här


Ulrika – Leg. Veterinär

Mer information presenteras inom kort.


Barbara – Leg. Veterinär

Mer information presenteras inom kort.


Ulf – Leg. Veterinär

Mer information presenteras inom kort.


Cecilia – VD och Leg. Djursjukskötare

Mitt namn är Cecilia Abelson, jag är Legitimerad Djursjukskötare och ny VD vid Norra Djurakuten. Jag har tidigare arbetat närmare 30 år vid Djursjukhuset i Jönköping, där var jag även delägare och VD under 15 år.

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att arbeta på den lilla kliniken med samma höga service och kvalitét på djursjukvården som på det stora djursjukhuset. Personalen på kliniken är professionella med hög servicekänsla för att bemöta djurägarna och djuren på bästa sätt. Kliniken har spetskompetens i diabetes, anestesi och tandvård. Vad vi inte kan erbjuda är vård dygnet runt, vi har ej heller öppet under helger. Är det så att vi inte kan utföra vissa operationer eller specifika undersökningar så remitterar vi till den veterinär/djursjukhus som är bäst lämpad för just ditt djur och vi kan sköta eftervården och uppföljning här på kliniken.


Elisabeth (Lisa) – Leg. Djursjukskötare

Utbildad legitimerad djursjukskötare vid SLU i Skara 1993. Har därefter fortbildat mig inom området med olika tilläggsutbildningar inom Anestesiologi 5p (2000), Etologi hund och katt 5p (2002), Rehabilitering hund och häst 10p (2007), Medicinsk mikrobiologi, immunologi och sjukvårdshygien 10p (2006), Anestesiologi 15p (2008) och Odontologi 7,5p (2008).

Därtill har jag genomgått en mängd kurser (både inom och utom landets gränser) inom olika områden; Farmakologi, Lågflödesanestesi och respiratorhantering, Anestesi och intensivvård, Tandsjukdomar hos hund och katt, mm.mm. Har dessutom haft förmånen att delta i BSAVA-kongress i Birmingham (British Small Animal Veterinary Association) samt North American Veterinary Conference i Orlando.

Mina huvudsakliga arbetsplatser har varit Regiondjursjukhuset i Helsingborg samt Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, anställd hos Norra Djurakuten sedan januari 2010. Mina huvudsakliga intresseområden inom yrket är anestesi (narkos), djurens tandhälsa och hygien.


Ann-Sofi – Leg. Djursjukskötare

Mer information kommer inom kort.


Stefanie – Leg. Djursjukskötare

Mer information kommer inom kort.


Matilda – Djurvårdare (nivå 3)

Mer information kommer inom kort.


Eva – Receptionist