Norra djurakutens klinik

Modern och proffesionell veterninär i Göteborg, Ale, Trollhättan & Kungälv med omnejd.

Din professionella djurklinik

I ljusa, rymliga lokaler erbjuder våra veterinärer och djursjukskötare den moderna djurklinikens kvalificerade medicinska vård och kirurgi. Vårt mål är att vi alltid ska ge ditt djur den professionella vård den behöver på ett personligt och omsorgsfullt sätt, så att både du och ditt djur ska känna er trygga hos oss på Norra Djurakuten i Alafors.

Välkommen att kontakta oss om Du har några frågor, funderingar eller vill boka en tid för Dig och ditt husdjur.

Kontakta oss

Polikliniken →

Mottagning måndag till fredag kl. 8.00–17.00, samt kvällstid tisdag och onsdag till 20.00. I ett av våra ljusa undersökningsrum tar vi emot dig och ditt djur för en första undersökning och bedömning för att sedan ta ställning till om det behövs ytterligare undersökningar i form av röntgen, provtagning eller operation.

 

Laboratorium →

Vi har ett eget labb där vi med högteknologisk utrustning utför ett flertal analyser på blod och urin. Vi utför även undersökningar med hjälp av mikroskop när det gäller hud- och/eller öronsjukdomar.

 

Butik och foder →

I vår butik säljer vi friskfoder och medicinska foder från Hill’s och Royal Canin. Medicinskt foder är specialanpassat för specifika sjukdomar och problem.

 

Vaccination →

Att vaccinera sin hund eller katt är viktigt för att förhindra att den drabbas av olika smittsamma virussjukdomar.

 

Kastrering av katt och hund →

Kastrering innebär att man på hondjuren avlägsnar både äggstockar och livmoder, och på handjuren båda testiklarna. Oavsett kön har kastration positiva effekter på ditt djurs hälsa.

 

Tandvård →

Vi erbjuder tandvård av mycket hög kvalitet och säkerhet. På kliniken har vi ett specialutbildat tandteam som består av veterinärer och djursjukskötare som är kvalificerade att utföra alla typer av tandbehandlingar.

 

Röntgen och ultraljud →

Vår röntgen är digital och erbjuder hög bildkvalitet för att ge bra förutsättningar vid bildläsning. Vi utför olika typer av scanning och provtagning med hjälp av ultraljud.

 

Operation →

På vår operationsavdelning utför vi allt från stora akuta bukingrepp till förebyggande kirurgi såsom kastrationer av hundar och katter. Vi erbjuder ett kompetent operationsteam som omfattar anestesi med specialutbildade och erfarna sköterskor, en komplett övervakningsutrustning och erfarna kirurger.

 

Ögonlysning för djur →

Ögonlysning utförs av auktoriserad ögonlysningsveterinär för att undersöka förekomst av ärftliga ögonsjukdomar, men även för andra ögonsjukdomar inne i ögat.